Wednesday, December 3, 2014

MRS - Year End Sale bermula

Assalamualaikum
 Berita baik kepada peminat-peminat Miracle Refreshing Spray. MRS mengadakan jualan murah besar-besaran sempena akhir tahun. Jadi marilah mengambil kesempatan ini untuk berjimat. Year End Sale - YES ni bermula 1 Dis 2014 yang lepas sehingga 31 Jan 2015.
Trial pack (10 ml) juga telah kembali semula ke pasaran dengan harga promosi RM12.90. Harga sebenar trial pack ni RM14.90. RM 9.90? Ye itu merupakan harga pengenalan selama setahun dan sekarang ianya teah berakhir. Untuk tidak mengecewakan peminta-peminta trial pack yang cute dan senang dibawa ni, pihak MRS telah mengadakan promosi RM 12.90 selama 2 bulan. Jadi jomlah ambil kesempatan ni sebelum ianya kembali ke harga asal.


MRS - essence serum 40ml dikelurkan khas untuk YES. Kalau sesiapa yang baru nak mencuba pakai serum bolehlah beli botol yang kecil ni. Tapi saya jamin anda tak menyesal menggunakan serum ni. Harganya RM 17.90 sebotol.


Ada lagi ni. Jika anda membeli 2 botol MRS Serum, anda akan dpat satu botol lagi dengan percuma. Haa promosi ni memang best. Bukan selalu ada peluang baik macam ni. Jom beli sekarang !. Harga sebotol MRS Serum RM39.90

Jika berminat dengan produk MRS ni janganlah  segan dan malu untuk menghubungi saya Noriati di 019-6832397. E-mail noriatisaud@gmail.com


No comments:

Post a Comment

Borang Pesanan

Nama:
Alamat email/facebook:
Alamat Penghantaran:
No. telefon/HP:
No. kod/ item:
Cara pembayaran:

Create a web form here
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Elegant Rose - Working In Background
Copyright to NORIATI SAUD
Designed by UMIESUEstudio 2015