Wednesday, September 25, 2013

Kelas Asas Blog dan Fanpage

Assalamualaikum

3 minggu yang lepas saya mula mendaftar ke Kelas asas blog dan fanpage yang diajar oleh Pn. Zaila. Saya ingin mendapatkan ilmu yang formal kerana saya ingin memulakan perniagaan online. Dalam masa 3 minggu ni saya bukan saja telah menyiapkan blog dan fanpage sahaja tapi banyak lagi ilmu yang dikongsi bersama-sama rakan sekelas.

Apakah yang akan dipelajari di dalam kelas asas blog dan fanpage (mulakan perniagaan)?
  1.  Kelas ini khusus bagi suri rumah yang benar-benar zero tentang urus niaga secara online.
  2.  Mahu mula tetapi tidak tahu cara.
  3.  Mahu mula tetapi tidak ada produk. Kami menyediakan beberapa produk pilihan, produk sunnah, buku, pakej ebook, ruang periklanan. Juga peluang sebagai pembantu kelas di akademi bekerja di rumah.
  4. Kelas ini sesuai untuk belajar menjana pendapatan awal RM10, kemudian tingkatkan lagi, RM20, RM50, RM100 begitulah seterusnya (ini adlaah tertakluk kepada usaha yang konsisten daripada peserta.
  5. Kelas ini juga sesuai untuk suri yang sibuk, surirumah sepenuh masa, suri bekerjayaa yang mahu buat secara sambilan. Ini adalah langkah awal, kami sediakan berdasarkan permintaan demi permintaan.
  6. Apabaila sudah pandai, boleh belajar lagi dengan otai-otai pemasaran yang lain. juga bina jaringan bisnes secara online.
  7. Apa yang kita belajar di dalam kelas ini. Analisa dahulu untuk kenalpasti apa produk yang sesuai/minat/pengalaman. Belajar buat blog kedai online, belajar menulis konsisten, belajar buat borang tempahan, jenis-jenis entri, belajar buat pan page, belajar buat pautan, belajar buat pautan antara blog untuk aliran trafik.
  8. Untuk mula, kita analisa dahulu, email saya sekarang. Pendaftaran adalah setiap hari.
Kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai kelas Asas Blog dan Fanpage bolelah hubungi saya noriatisaud@gmail.com

Berminat dengan Japanese Cotton? Bolehlah ke From Japan With Love

Wassalam.No comments:

Post a Comment

Borang Pesanan

Nama:
Alamat email/facebook:
Alamat Penghantaran:
No. telefon/HP:
No. kod/ item:
Cara pembayaran:

Create a web form here
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Elegant Rose - Working In Background
Copyright to NORIATI SAUD
Designed by UMIESUEstudio 2015