Wednesday, August 27, 2014

Promo Merdeka MRS

Assalamualaikum


In syaAllah dalam 4 hari lagi kita akan menyambut ulangtahun kemerdekaan Malaysia yang ke 57. Alhamdulillah negara kita aman damai serta rakyatnya bersatu-padu walaupun berbilang bangsa. 

Sempena dengan bulan kemerdekaan ni, MRS ada tawaran hebat. Promosi merdeka ni didatangkan dengan MRS 30ml bersama dengan MRS Serum 100ml yang hanya berharga RM 70. Biasanya jumlah harga kedua-dua botol ni adalah RM 79.80. Jadi anda boleh berjimat sebanyak RM 9.80. Satu jumlah yang besar tu.
 * MRS 30ml

* Serum100ml

Kali ini hanya MRS dengan wangian Elegant dan Sweet saja yang ada. Kedua-duanya pun wangi. Punyai peminta yang tersendiri. Saya sendiri sukakan wangian Sweet yang baunya "manis" manakala Cik Abang saya sukakan Elegant yang lebh sesuai dengan lelaki.

Promosi ini berlangsung selama sebulan lebih. Jadi anda ada lebih masa untuk membeli dan menggunakan kedua-dua MRS ini. Tidak rugi untuk membeli kerana MRS ni memang banyak kebaikannya. Ianya tidak mempunyai bahan kimia yang terlarang yang boleh membahayakan kesihatan.


Jadi, jangan lepaskan peluang ini. Boleh dapatkan MRS anda sekarang. Jangan segan untuk sms/wasap saya, Noriati di 019-6832397 walaupun hanya sekadar untuk bertanya. Terima kasih.


No comments:

Post a Comment

Borang Pesanan

Nama:
Alamat email/facebook:
Alamat Penghantaran:
No. telefon/HP:
No. kod/ item:
Cara pembayaran:

Create a web form here
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Elegant Rose - Working In Background
Copyright to NORIATI SAUD
Designed by UMIESUEstudio 2015